Teknoloji

Haftanın Öne Çıkanları: Twitter, Playstation ve Switch Console Satış Sayısından Kaldırıldı

 
Her hafta olduğu gibi bu hafta da pek çok önemli konu ve haberle karşılaşıyoruz ve önceki haftalarda olduğu gibi bu haftanın öne çıkan haberlerini sizler için derleyip, bu haberler hakkında kısa özet bilgiler de veriyoruz.
 

Bu haftanın en çok konuşulan haberleri arasında Resident Evil 4 Remake’in iPhone çıkış tarihi, Super Mario Bros. Wonder’ın en hızlı satan Mario oyunu olması ve daha fazlası yer alıyor. Şimdi gelelim bu haftanın öne çıkan ve en çok konuşulan haberlerine:


Resident Evil 4 Remake iPhone Çıkış Tarihi
 
 
Capcom ekibi tarafından bizlere sunulan ve daha önce taşınabilir platform dışında birçok platform ve konsolda da mevcut olan bu yapım, şimdi iPhone kullanıcılarına sunulmayı bekliyor. Resident Evil 4’ün üretim sürümüyle birlikte karşımıza çıkan bu yeni sürümü, Apple cihazlarına gelmeye hazırlanıyor ve bu bağlamda taşınabilir platformdaki oyuncular da artık bu oyunu aynı şekilde deneyimleme şansına sahip oluyor ve diğer cihazlarla birlikte bu deneyim elimize ulaşmaya hazırlanıyor. .
 
Resmi olarak duyurulan ve doğrulanan bilgilerle birlikte oyunun 20 Aralık’ta Mac, iPhone ve iPad cihazlarına geleceğini ve bu bağlamda 20 Aralık’ta bu kullanıcıların artık oyuna erişebileceklerini ve tam bir keyif almayı bekleyeceklerini de duyurabiliriz. sürüm oyun deneyimi. Oyun aynı zamanda App Store üzerinden de kullanıcıların beğenisine sunulmayı bekliyor ve bu kapsamda indirilebilir içerikler yani “Ayrı Yollar” ek paketi de kullanıcıların beğenisine sunulmayı bekliyor. Bu ek paket de oyunun tam sürümüyle birlikte aynı tarihte yayınlanmayı bekliyor.
 
Remastered sürümün ön siparişleri şu an için App Store üzerinde açık olup, dilerseniz App Store üzerinden dilediğiniz gibi ön sipariş verebilir ve oyun çıktığında doğrudan bildirim alarak anında indirebilirsiniz. cihazınız. Oyunun tam sürümüne tek bir satın alma işlemiyle erişebileceğiniz yapımda elbette ilgi çekici görseller ve performans da ön plana çıkacak.
 
 
 
Bu noktada elbette kullanıcıların aklına oyunun ne kadar süre oynanabileceği ve ne kadar pil tüketeceği konusunda bazı sorular geliyor. Bu noktada elbette öncelikle oyunu deneyimlemeniz ve kendiniz karar vermeniz gerekiyor. Şu anda herhangi bir açıklama bulunmuyor. Bu nedenle bunu bizzat deneyimlemeniz ve telefonunuzun ısınıp ısınmadığını görmeniz sizin için çok önemli.
 
Yukarıda listelenen 3 farklı versiyon arasında da benzer bir çapraz ilerleme desteği bulunmaktadır. Yani bir cihazda oyunun bir noktasından başlayıp başka bir cihazda aynı şekilde ilerleyip devam edebiliyorsunuz. Dolayısıyla çapraz ilerleme desteği ile her versiyonda farklı noktalardan ilerleyebilir ve kayıt noktanızı silmeden aynı şekilde diğer cihazlara geçiş yapabilirsiniz. Bu noktada elbette oyuncular rahat bir nefes alabilirler. Zira bu versiyonlar sayesinde ister evinizde ister seyahat ederken bu oyunu deneyimleyebilir ve bu bağlamda Resident Evil serisinin 4. oyununu tamamlayabilirsiniz. Bu da oyunculara gerçekten keyifli bir deneyim sunacağı anlamına geliyor.
 
 
 
İlk defa büyük ölçekli bir oyunun telefon gibi küçük bir cihaza geldiğini görebiliyoruz ve bu da bize taşınabilir oyun sektörünün ne kadar geliştiğini ve gelecekte ne kadar gelişebileceğini gösteren detaylar arasında yer alıyor. gelecek ve bize ipuçları veriyor.
 
Leon S. Kennedy isimli karakterin yer aldığı bu 4. oyunda dilediğiniz gibi ilerleyebiliyor, hatta oyunu satın almadan bir kısmını ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Bunu bir demo sürümü gibi düşünebilir ve bu demo sürümü sayesinde cihazınızda nasıl performans gösterdiğini görebilirsiniz. Bu nedenle bu demo sürümünü deneyimlemeniz ve cihazınızda nasıl oynandığını görmeniz sizin için çok önemlidir.
 
Bunun dışında Resident Evil 4 şu anda Steam üzerinden PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC için satışa sunuldu.
Super Mario Bros. Wonder En Hızlı Satan Mario Oyunu Oldu!
 
 
Super Mario oyunlarından bildiğiniz üzere köklü bir geçmişe sahip ve ikonik bir seri olan Super Mario, halen yeni maceralarıyla karşımıza çıkmaya ve karşımıza çıkmaya devam ediyor. Hatta yakın zamanda Switch platformu için çıkan Magnificent Mario Bros. Wonder yeni bir başarıya imza atıyor ve Mario serisinin en hızlı satan oyunu olarak tanımlanıyor.
 
Nintendo’nun Mart 2024’te sona eren mali yıl için hazırladığı raporda ikinci çeyrek mali sonuçları yer alıyor ve bu sonuçlar arasında Mario serisinin en hızlı satan oyunu da burada karşımıza çıkıyor. Yeni maceraları ve klasik yapısıyla bizlere nostalji hissi sunan bu yeni oyun, oyuncular ve hayranlar tarafından gerçekten çok seviliyor ve şu anda en çok oynanan yapımlar arasında yer alıyor. Elbette oyun şu an için yalnızca Switch konsolunda mevcut ve şu anda yalnızca Switch kullanıcıları bu oyuna aynı şekilde erişip oynayabiliyor.
 
 
 
Nitekim açıklanan bilgilere göre Super Mario Bros. Wonder oyunu, çıkışından sonraki 14 günlük dönemde 4,3 milyon satış rakamına ulaştı. Bu rakam aslında çok büyük bir satış rakamını temsil ediyor ve bu da onu en hızlı satan Mario oyunu yapıyor. Burada dikkatimizi çeken nokta elbette en hızlı satan Switch oyunu değil, sadece Mario serisinin en hızlı satan yapımı olması. Dolayısıyla bu noktaya dikkat etmekte fayda var diyebilirim.
 
Öte yandan Nintendo tarafında da çeşitli açıklamalar var ve Nintendo lideri Shuntaro Furukawa şunları ifade ediyor: “20 Ekim’de dünya çapında vizyona giren Super Mario Bros. Wonder, ilk iki haftada 4,3 milyon kopya sattı. Bu durum, Super Mario serisinin en hızlısını merak ediyorum.” Çok satan bir oyun oynuyor.”
 
Yan görüşlü Mario serisinin ikonik oyunlarından biri olan bu yapım, 11 yıl aradan sonra yeni bir deneyim yaşatıyor. Şu anda Switch konsolunda mevcut olan bu yapım elbette eski formatı da içeriyor ancak yeni teknolojilerle yeni bir deneyimle karşımızda olduğunu görebiliyoruz. İçinde bulunduğumuz dönem tam anlamıyla oyun sektörünün geliştiği, yeni mekaniklerin ve özelliklerin ortaya çıktığı bir dönemi temsil ediyor. Bu nedenle eski stilin yerine yeni animasyonlar, karakter tasarımları, seviye tasarımları ve daha fazlasını görüyoruz. Ayrıca bu yapım elbette ilgi çekici görseller, grafikler ve görseller de içeriyor. Böylelikle eğlenceli bir platform macera deneyimine çıkacağımızı gösterebiliriz.
 
 
 
Bu noktada tabi ki Mario serisi olmazsa olmaz bir seri olarak karşımıza çıkıyor ve elbette yeni oyunlarıyla da karşımıza çıkmaya devam edecek. Çünkü Nintendo ekibi Switch konsoluyla büyük bir ivme kazanıyor ve Switch 2 konsolunun daha sonraki dönemde yani 2024 yılında bizlere sunulacağını söyleyebiliriz. Switch 2 konsolu elbette kat kat daha güçlü olacak. mevcut Switch konsoluna göre daha iyi görsel ve grafiklere sahip oyunları da içerecek. Dolayısıyla yeni Mario oyunlarının daha iyi görsellere sahip olacağını ve bu bağlamda oyuna yeni mekaniklerin dahil edileceğini söyleyebiliriz. Bu bağlamda hayranlar sadece Mario oyununu değil diğer ikonik seri oyunlarını da bu konsolda bekleyebilirler ve dolayısıyla bu tür oyunlardan hoşlananlar için oldukça güzel bir kütüphanenin bizi beklediğini söyleyebiliriz.
 
Öte yandan Nintendo ekibinden yapılan açıklamaya göre Switch 2’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte şu anda sahip olduğumuz Switch konsollarının tam desteğinin sona ermeyeceği ve bu kapsamda oyunların da piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Dolayısıyla yeni konsolun piyasaya sürülmesiyle birlikte elbette Switch konsolu da bir kenara atılmış olmuyor ve önümüzdeki yılın Switch oyunlarıyla dolu olacağını söyleyebiliriz ve doğrulayabiliriz. Bu da resmi olarak duyurulan ve teyit edilen bilgiler arasında yer alıyor ve biz de sizlere iletmek istiyoruz.
 

Bu haftalık Mario serisinde ele almamız gereken tek şey bu. Elbette diğer haberlerle kaldığınız yerden devam edebilir ve bu bağlamda yorumlarınızı yapıp niyetinizi belirtebilirsiniz.

Switch konsolu iyi satmaya devam ediyor
 
 
Yukarıdaki haberlerin dışında Switch konsoluna ilişkin gelişmeler bununla da bitmiyor. 30 Eylül 2023 tarihinde sona eren mali yılın sonuçları da dahil olmak üzere geçtiğimiz dönemde elde ettiğimiz pek çok bilgi var. Nintendo tarafından açıklanan son kar açıklamasında Switch konsolunun dünya çapında 132,46 milyon adet sattığını doğrulayabiliriz. 30 Eylül 2023 tarihinde sona eren 3 aylık dönemde ise toplam 2,93 milyon Switch konsolunun satıldığını ve 44,88 milyon oyunun satıldığını söyleyebiliriz. Bu rakamlar aslında oldukça yüksek ve Switch konsolunun şu ana kadarki satış rakamlarının gerçekten etkileyici olduğunu söyleyebiliriz.
 
Konsol satışları artmaya devam ederken yukarıda da belirttiğimiz gibi Switch 2’nin çıkışa hazırlandığını söyleyebiliriz ve bu Switch 2 konsolunun önümüzdeki yıl bizlere sunulacağını belirtebiliriz. Ancak ne yazık ki kesin tarih şu anda mevcut değil. Ancak şu anda geliştirici kitlerinin büyük ekiplere ve stüdyolara aktarıldığını söyleyebiliriz. Yani konsol çıkmadan önce bu kitler öncelikle birinci parti stüdyolara gönderiliyor (birinci parti şart değil) ve bu stüdyolar konsol için yeni oyunlar hazırlıyor ve böylece konsol sürümündeki oyunlar bize aktarılıyor. bağlam. Bu döngü diğer konsol versiyonları için de aynı şekilde geçerlidir.
 
 
 

Switch konsolu gerçekten iyi bir satış rakamına ulaşıp yükselişe geçerken elbette karşımıza çıkan sadece bu rakamlar değil, birinci parti oyunların da büyük oranda satılmaya devam ettiğini de bildirebiliriz. Gerçek anlaşmada en çok satan 10 birinci taraf Switch oyunu var. Bu oyunlara bakacak olursak:

En çok satan 10 birinci taraf Switch oyunu:
– Mario Kart 8 Deluxe – 57,01 milyon
– Hayvan Geçişi: Yeni Ufuklar – 43,38 milyon
– Awesome Smash Bros Ultimate – 32,44 milyon
– Zelda Efsanesi: Vahşiliğin Nefesi – 31,15 milyon
– Büyük Mario Odyssey – 26,95 milyon
– Pokemon Kılıcı / Pokemon Kalkanı – 26,02 milyon
– Pokemon Scarlet / Pokemon Violet – 23,23 milyon
– Olağanüstü Mario Partisi – 19,66 milyon
– Zelda Efsanesi: Krallığın Gözyaşları – 19,50 milyon
– Yeni Muhteşem Mario Bros. U Deluxe – 16,70 milyon
Nintendo ayrıca aşağıdaki ek satış rakamlarını da duyurdu:
– Muhteşem Mario 3D Dünyası + Bowser’s Fury – 12,58 milyon
– Nintendo Switch Sports – 10,77 milyon
– Pikmin 4 – 2,61 milyon (Yeni)
Dünya çapında 1.133,23 milyondan fazla Switch oyunu satıldı.
Rocsktar Açıklandı: GTA 6 Tanıtım Fragmanı Aralık Ayında Geliyor!
 
 
Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games tarafından geliştirileceği açıklanan GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 için resmi duyuru yapıldı. Twitter platformunda yayınlanan bu resmi duyuru yazısı ile oyunun artık resmi olarak geliştirildiği doğrulanmış oldu ve ayrıca fragmanının Aralık ayında geleceğini de söyleyebiliriz.
 
Elbette resmi gelişimi önceki yıllarda doğrulanmıştı. Ancak bu resmi olarak tanıtılmadı veya duyurulmadı. Dolayısıyla burada bize daha resmi bir tanıtım içeriği sunulduğunu söyleyebiliriz ve Twitter’da yayınlanan bu yazıda serinin genel bir açıklaması yapılırken aynı zamanda yeni GTA oyunlarının da piyasaya çıkacağı bizlere aktarılıyor. burada geliştiriliyor.
 
 
 
Rockstar Games’in kurucu ortağı ve lideri Sam Houser tarafından yayınlanan Twitter paylaşımında, oyunun resmi olarak geliştirildiği ve tanıtım fragmanının Aralık ayının ilk haftalarında geleceği duyuruldu. Bu süreçte oyuncu toplulukları da elbette büyük bir beklenti içerisinde ve artık oyunun tanıtım fragmanının önümüzdeki ay geleceğini resmi olarak söyleyebiliriz.
 
Aslına bakılırsa geçtiğimiz ekim ayında pek çok dedikodunun çıktığını biliyorsunuz. Burada büyük söylentiler vardı ve bu söylentilerle birlikte tanıtım fragmanının ekim ayı sonunda geleceği iddia edilmişti. Pek çok oyuncu topluluğunun ve platformun dahil olduğu bu süreçte ne yazık ki beklenen olmadı ve bekleyişimiz Ekim ayında sona erdi. Artık resmi olarak bazı öğelerin onaylandığını söyleyebiliriz.
 
Rockstar Games’in kurucu ortağı ve liderinin yayınladığı yazıyı aşağıya bırakıyorum. Tabii eğer yeni eklenen bu yazıya göz atmaya değerse, bir göz atarak burada hangi bilgilerin olduğunu, hangilerinin olmadığını görebilirsiniz.
 

 

 
Öte yandan GTA 6 ile birlikte elbette beklentiler de oldukça arttı ve yeni oyunun 31 Mart 2025 tarihinden önce piyasaya sürülmesi bekleniyor. Nitekim Rockstar Games’in ana şirketi Take-Two Interactive Software, duyurdu. yukarıda da belirttiğimiz gibi oyunun 31 Mart 2025 tarihinden önce çıkmasının planlandığını söyledi. Bu nedenle oyunun bu tarihten önce piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ama elbette bu sürecin daha uzun veya daha kısa olabileceğini söyleyebiliriz. Çünkü elimizde resmi bir bilgi yok. Bu açıklamalara ancak söylentilere dayanarak ek yorum yapabiliriz.
 
Öte yandan elbette GTA serisinin yeni oyununa dair bazı detaylar da karşımıza çıkıyor ve bu söylentiler arasında oyunun Miami’nin kurgusal bir versiyonunda geçeceğini belirtebiliriz. Bu noktada haritanın oldukça büyük olduğu ve önceki oyunlardaki haritaların daha gelişmiş versiyonlarının burada olacağı aktarılıyor. Ayrıca burada iki farklı karakterin de karşımıza çıkacağı aktarılıyor. Bu karakterlerden biri kadın diğeri erkek olup bunlardan birini seçerek oyuna geçebiliyoruz. Aslında serinin bir önceki oyunu olan GTA V onlarca yıldır oynanıyor ve burada 3 farklı karakter arasında geçiş yapabiliyorduk. Burada farklı karakterlerle maceramıza kaldığımız yerden devam edebildik. Ancak yeni oyunun iki farklı karaktere odaklanacağını söyleyebiliriz.
 
 
 

Her hafta olduğu gibi bu hafta da elbette birçok GTA 6 haberiyle karşınızdayız. GTA 6’nın tıpkı GTA V gibi onlarca yıl oynanabilecek bir planla geliştirildiğini söyleyebiliriz. GTA 6’nın çevrimiçi tarafının da bizlere sunulacağını ve oynanacak bir modeli benimseyeceğini gerçekten söyleyebiliriz. yıllar boyunca bu içeriklerle tekrar tekrar oynandı. Aynı zamanda GTA 6 oyununda daha önce olmayan mekanikler ve daha fazlası bizleri bekliyor. Lige yön verecek bir oyun önümüze sunulacak diyebiliriz, her dönemde olduğu gibi bakalım bize nasıl bir deneyim sunacak. Çıktığında hep birlikte göreceğiz.

Twitter Özelliği PlayStation Konsollarında Devre Dışı Bırakıldı
 
 
Sony Interactive Entertainment, yaptığı yeni açıklamayla Twitter uygulamasını PlayStation konsollarından kaldıracağını duyurdu. Bu açıklama ile Twitter uygulamasının tüm etkileşimleri devre dışı bırakılacak ve konsol üzerinden bu uygulamaya giriş yapamayacaksınız. Öte yandan bu uygulamayla sosyal medyada etkileşimde bulunamayacak veya rastgele paylaşım yapamayacaksınız. Bu durumun elbette bir nedeni var.
 
Aynı durum daha önceki yıllarda Microsoft’un Xbox konsollarında da yaşanmıştı. Microsoft’tan yapılan açıklamanın ardından Nisan ayında Twitter uygulaması kaldırılmış ve uygulamayla iletişim kesilmişti. Elbette bunun büyük bir nedeni var. Bu nedenle API kullanım fiyatı olarak karşımıza çıkmaktadır. Şirketler bu uygulamayı konsollarına ve hizmetlerine dahil etmek için makul fiyatlar ödüyorlar ve anlaşma gereği bu uygulamayı konsollarına veya diğer hizmetlerine de dahil ediyorlar. Dolayısıyla artan bu fiyatlar ile birlikte büyük firmalar artık birçok platformu devre dışı bırakabiliyor ve kendilerine ait daha alternatif uygulamalara yönelebiliyor. Dolayısıyla Sony’nin süreçte yaptığı açıklamada bu durumun söz konusu olduğunu söyleyebiliriz.
 
Sony’nin destek sitesinde yer alan bilgilerle Twitter uygulamasının PlayStation 4 ve PlayStation 5’ten kaldırılacağını doğrulayabileceğimiz gibi oyun kayıtlarınızı rastgele paylaşamayacağınızı da söyleyebiliriz. Bunun dışında ekran görüntülerinizi veya kısa görsellerinizi doğrudan Twitter üzerinden paylaşabilecekken, artık Twitter uygulaması iletişim bilgilerini göremeyecek ve rastgele paylaşım ve etkileşimde bulunamayacaksınız. Elbette bu durumun ardından oyuncular diğer platformlarda yayınlanacak uygulamaları araştırabiliyor ve bu durumda Sony’nin PlayStation’ın özel uygulamasını aktif hale getirdiğini söyleyebiliriz.
 
 
 
Sony, gelecekte yeni uygulamalarını daha önce ve yakın zamanda duyurduğu PlayStation 5 Slim modellerinde de sunmayı hedefliyor. Aynı şekilde bu modellerle birlikte yeni uygulamaların da gelebileceği ve kullanıcılara konforlu bir deneyim sunabileceği aktarılıyor. Pek çok özelliği bünyesinde barındıracak olan bu yeni konsol, standart konsola göre daha hafif ve daha küçük bir yapıya sahip. Bu özelliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanan konsol, daha hafif içeriği ve daha az yer kaplamasıyla kullanıcılara konforlu bir deneyim sunmayı amaçlıyor.
 

Yeni konsolun piyasaya sürülmesi ve yeni gelişmelerin aktarılmasıyla birlikte Sony bu hafta bu tür yeniliklere gidiyor ve yukarıda da belirttiğimiz gibi Twitter uygulamasıyla bağlantı devre dışı kalıyor. İleride bu durum dikkate alınırsa veya daha düşük bir fiyat talep edilirse belki bu uygulamayı konsollarda tekrar görebilir ve kullanıcılar ekran görüntülerini ve video kayıtlarını doğrudan uygulamaya yükleyebilirler.

PlayStation 5 Konsol Satışları Güncellendi: 46,6 Milyon
 
 
Bu haftaya damgasını vuran haberlerden biri de elbette PlayStation 5 konsol satışlarına ilişkin güncelleme oldu. Fiili olarak açıklanan bilgilere ve 30 Eylül 2023 tarihinde sona eren mali yılın nihai raporuna göre PlayStation 5’in dünya çapında 46,6 milyon adet sattığını söyleyebiliriz. Bu satış rakamı, bir önceki döneme göre 1,6 milyon artışla toplam 4,9 milyon PlayStation 5 konsolunun satıldığını gösteriyor. PlayStation 5 konsolu da bu bağlamda satışına devam ederek oyuncular ve kullanıcılar tarafından kullanılmaya devam ediyor.
 
Bunun dışında PlayStation 5 satışlarıyla da üst seviyelere ulaşmayı hedefleyen Sony ekibi, birkaç resmi rakamı daha doğruladı. Bu kapsamda 30 Eylül 2023 itibarıyla PlayStation Network hizmetinde aylık 107 milyon aktif kullanıcı olduğu bildiriliyor. Bu sayı, bir önceki mali yılın aynı döneminde 103 milyon aktif kullanıcıydı. Ama burada 5 milyonluk bir artış görüyoruz. Bunun dışında 30 Eylül 2023 tarihinde sona eren 3 aylık dönemde PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunları kapsamında 67,6 milyon oyunun satıldığını söyleyebiliriz. Bu sayı, 62,5 milyon oyuna kıyasla 5,1 milyonluk bir artışı ifade ediyor. bir önceki mali yılın aynı döneminde satıldı. Kısaca burada PlayStation 5 konsolunun satışları dışında hem aylık servis bazlı abonelerin arttığını hem de oyun bazlı satışların arttığını söyleyebiliriz ve doğrulayabiliriz.
 
 
 
Yukarıda bahsettiğimiz oyun satışlarının 4,7 milyonu birinci parti oyunlardan oluşuyor. İşte doğrudan PlayStation stüdyolarından bizlere sunulan oyunların satış rakamları. Bu rakam elbette bir önceki mali yılın aynı döneminde satılan 6,6 milyona kıyasla 1,9 milyonluk bir düşüşü temsil ediyor. Dolayısıyla bu kesimde kısmi bir azalma olduğunu söyleyebiliriz. Nitekim Sony’nin geçtiğimiz günlerde oyunculara sunduğu Spider-Man 2 oyunu da 30 Ekim 2023 itibarıyla 5 milyon satışa ulaştı. Bu satışla birlikte bu yapım, en hızlı satan oyun oldu. PlayStation markasının oyunculara sunduğu oyunlar sayesinde bu oyunun büyük bir başarıya imza attığını söyleyebiliriz.
 
 
 

Kısaca özetlemek gerekirse bu haftanın Sony için iyi bir dönem olduğu söylenebilir. 3 aylık süreçte hem oyun bazında hem de konsol bazında artışlar yaşandığını söyleyebiliriz. Bu rakamları etkileyen birinci parti oyunlar var ve bu oyunların gerçekten büyük ölçekli olduğunu söyleyebiliriz. Tek oyunculu ve anlatımlı oyunların Sony için iyi sattığını gösteriyor, bu da oyuncular tarafından sevildiğini gösteriyor. Dolayısıyla ilerleyen zamanlarda daha çok tek oyunculu ve hikaye odaklı yapımların geleceğini söyleyebiliriz. Ayrıca konsol satışlarının gelecekte artacağı varsayılıyor.

haber-saricakaya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler